הפועל באר שבע תתכנס בצהריים במלון בתל אביב, שם תעשה את ההכנות האחרונות לפני היציאה למשחק אלוף האלופים הערב בבלומפילד מול מכבי תל אביב (19:30, ספורט1).
המאמן רן קוז'וך הזמין 22 שחקנים להתכנסות במלון והוא ינפה מאוחר יותר שניים. עדיין לא ברור האם קינגס קאנגווה יהיה בין המנופים. הקשר הזמבי התאמן אתמול, אבל לא באופן מלא, כך שיתכן שגם הערב הוא לא יהיה בסגל. קוז'וך רוצה לקבל כמה דקות ממנו הערב לקראת משחק הגומלין ביום חמישי מול לבסקי סופיה, אך עדיין לא ברור האם הזמבי יתלבש. בכל מקרה, הוא כמובן לא מתוכנן להרכב הפותח.
שלישיית ההתקפה של הפועל באר שבע תכלול את דן ביטון, זאהי אחמד ואלון תורג'מן. בקישור אמורים לשחק לוקאס ונטורה, שי אליאס ואליאל פרץ. רביעיית ההגנה אמורה לכלול את רועי לוי, אור בלוריאן, מתן בלטקסה ואופיר דוידזאדה, שאמור לשחק הערב לראשונה מול קבוצתו לשעבר מכבי תל אביב.
בכל הקשור לעומס שיש להפועל באר שבע ולעובדה שהיא צריכה לשחק הערב בין שני משחקים מול לבסקי סופיה, אמר שחקן בקבוצה: "ההתעסקות בימים האחרונים היא רק אצלכם בתקשורת. אנחנו יודעים שיש כאן משחק על תואר. משחק על גביע אלוף האלופים שאמור גם להיות המסלול לגמר גביע הטוטו ולכן אף אחד אצלנו, ובטח לא רן, מדבר במועדון על זה, שזה משחק שתקוע בין שני משחקים באירופה. אנחנו באים כדי לנצח ולזכות בגביע. עייפות או עומס לא מעניינים עכשיו".