מכבי נתניה הודיעה הערב (שבת) על החתמתו של החלוץ הברזילאי לוקאס פראיסו, 23, לשתי העונות הקרובות עם אופציה לעונה נוספת. פראיסו הגיע לקבוצה בהעברה חופשית. החלוץ ווילסון האריס שחתם השבוע, הגיע למחנה האימונים בפולין ויתחיל להתאמן מחר עם הקבוצה.
מועדון הכדורגל מכבי נתניה שמח להודיע על החתמתו של החלוץ הברזילאי לוקאס פראיזו לשתי העונות הקרובות עם אופציה לעונה נוספת, בהצלחה לוקאס pic.twitter.com/csdKjWv3yR
— מכבי נתניה (@Fcmn_il) July 12, 2025
מדובר בחלוץ בלי ניסיון בליגות בכירות. פראיסו החל את דרכו בנורואסטה מליגת הפאוליסטה השלישית בסאו פאולו, לאחר מכן עבר לפורטוגסה מהליגה השנייה בסאו פאולו, וב-2024 לגואראני מליגת המשנה של הברזיליירו. בעונה שעברה הושאל ושיחק בליגת המשנה בפורטוגל, שם כבש שער אחד במדי טורנסה. בסך הכל מ-2023 כבש 6 שערים ובישל שניים נוספים ב-53 הופעות.