וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גיוקרש רמז על מעבר לארסנל וסיפק הצהרה לגדולים ביותר

חלוץ ספורטינג ליסבון צפוי לעזוב לתותחנים, ובריאיון ל"לאקיפ" השווה את עצמו לקיין, הולאנד ולבנדובסקי: "אני ברמה שלהם"

תיקתקנו, 11.7/ספורט1

יום מכריע בסאגת ויקטור גיוקרש לארסנל. החלוץ השבדי צפוי לא להתייצב לאימוני פתיחת העונה של ספורטינג ליסבון, ובכך להצהיר באופן רשמי שהוא לא מתכוון להיות חלק מסגל הקבוצה לעונה הבאה, ולהאיץ את המו"מ עם התותחנים. כרגע אלופת פורטוגל דורשת מארסנל 70 מיליון יורו, כשהקבוצה של מיקל ארטטה הציעה עד כה 60 עבור הסקורר השבדי. ככל הנראה, לקראת מעבר יוקרתי הקיץ, בריאיון שהחל להתפרסם ב"לאקיפ" הצרפתי, התייחס החלוץ לפריצה שלו בגיל מאוחר ושם את עצמו בשורה עם הגדולים ביותר.

"תמיד הייתי אובססיבי לשערים, לא חשבתי על שום דבר מלבד להבקיע ולנצח. התחלתי לשחק מחדש כמו שהייתי עושה כשהייתי ילד ונהנתי מזה. הפכתי לישיר ואינסטינקטיבי יותר", סיפר גיוקרש והוסיף הצהרה. "אני בשורה אחת עם הטובים בעולם בעמדת החלוץ - הארי קיין, ארלינג הולאנד, רוברט לבנדובסקי. עוד לא ראיתם את הטוב ביותר שלי. כל מה שהשגתי בספורטינג - אני מסוגל להשיג בכל מקום בו אשחק".

השבדי רמז על מעבר לפרמיירליג, וספציפית לארסנל: "כאשר שיחקתי נגד מנצ'סטר סיטי וארסנל שמתי לב לאיכות של הסגלים שלהן. יש שם קבוצות מדהימות. שיחקתי נגד וויליאם סאליבה וגבריאל, הם בלמים טובים מאוד. זה נהדר להתמודד מול שחקנים ברמה הזאת".

ויקטור גיוקרש, חלוץ ספורטינג ליסבון. Gualter Fatia, GettyImages
יום גורלי לקראת מעבר לארסנל? ויקטור גיוקרש/GettyImages, Gualter Fatia

אחרי תחילת קריירה פושרת שנעה בהשאלות בעיקר בין קובנטרי לברייטון, גיוקרש עבר ביולי 2023 לספוטרינג ליסבון והפך לסקורר-על עם 97 שערים ו-28 בישולים ב-102 הופעות בירוק-לבן.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully