וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטאצ'י מצפה לשדרוג. הקשר יפתח באלוף האלופים

11.7.2025 / 6:40

הברזילאי יודע את רשימת הקבוצות שמכבי תל אביב דחתה, ומאמין שיקבל פיצוי אם הוא נשאר. אחרי שנעדר מהמשחק האחרון במחנה, הוא אמור לפתוח מול הפועל באר שבע

תיקתקנו, 10.7/ספורט1

מכבי תל אביב תשוב הבוקר (שישי) להתאמן אחרי שאתמול קיבלו השחקנים יום מנוחה, אם כי חלקם הוזמנו בבוקר לנמל תל אביב לחנות פומה על מנת להציג את מדי המשחק החדשים לעונה הבאה. זה יהיה האימון הראשון הבוקר מאז שבה הקבוצה שלשום לארץ ממחנה האימונים בהונגריה. מחר בערב תערוך מכבי תל אביב את האימון המסכם לפני משחק אלוף האלופים ביום ראשון בערב מול מחזיקת הגביע הפועל באר שבע.

מי שיחזור להרכב מחרתיים אחרי שנח במשחק האימון האחרון במחנה, הוא הברזילאי ווסלי פטאצ'י. השחקן היה זקוק למנוחה בסיום המחנה, ובעצה אחת עם המאמן ז'רקו לאזטיץ' הוחלט שהוא ינוח. עבור פטאצ'י, הימים במחנה לא היו כל כך קלים. הוא שמע על שלל ההצעות שיש עבורו מקבוצות באירופה, אבל גם הבין שמכבי תל אביב לא רוצה למכור אותו אלא אם תגיע עבורו הצעה עם סכום יוצא דופן.

כעת הכדור עובר למישור שבין מכבי תל אביב לבין פטאצ'י ובסביבתו של הברזילאי מדברים על כך שמכבי תל אביב תפתח את החוזה שלו ותיתן לו תוספת אחרי העונה הטובה שלו באליפות האחרונה, ובעיקר כיוון שיש לו הצעות רבות ומכבי תל אביב מסרבת לדון במכירתו.

פטאצ'י מאוד מחובר לקבוצה ולשחקנים והוא רוצה לסייע במשחקים מול פאפוס כדי להתקדם לסיבוב הבא במוקדמות ליגת האלופות אבל לא מן הנמנע שההצעות ימשיכו לזרום בכיוונו, ומכבי תל אביב תצטרך לפעול בחוכמה על מנת שהן לא יסיחו את דעתו של השחקן החשוב.

ווסלי פטאצ'י, מכבי תל אביב. מכבי תל אביב, אתר רשמי
אחרי שמכבי ת"א סירבה למכור אותו, הוא מצפה להרבה. פטאצ'י/אתר רשמי, מכבי תל אביב

לקראת משחק אלוף האלופים מכבי תל אביב תעלה בהרכב הכי חזק שלה בניגוד להפועל באר שבע שתהיה חייבת לעשות שינויים על מנת לשמור את השחקנים למשחק הגומלין מול לבסקי סופיה ביום חמישי הבא.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully