מכבי בני ריינה חיזקה הערב (רביעי) את חוליית ההגנה שלה עם צירופו של מילאדין סטבאנוביץ'. הסרבי בן ה-29 יכול לשחק כמגן ימני וכבלם, וחתם על חוזה לשנתיים. הוא ישתכר כ-150 אלף יורו לעונה.
לפני כשנתיים הוזכר כמועמד להיות המגן הימני של מכבי תל אביב, אבל אז הצהובים החתימו את איבן מאסון. סטבאנוביץ' נשאל על כך וסיפר אז לתקשורת הסרבית: "מכבי תל אביב מתעניינת בי. ג'ורג'ה יובאנוביץ' המחליץ לי להגיע לשם. הוא אמר דברים טובים על הקבוצה".
סטבנוביץ' גדל בפרטיזן בלגרד ושיחק בכל הנבחרות הצעירות של סרביה, כשהוא אף היה שותף לזכייה הסרבית בגביע העולם עד גיל 20 ב-2015 לצד אקס מכבי תל אביב פרדראג ראיקוביץ'. הוא סיים קדנציה ארוכה של שבע שנים בצ'וקאריצ'קי, כאשר בעונה האחרונה שיחק בעיקר כבלם (18 הופעות בליגה) וסך הכול היו לו במועדון ארבעה שערים ו-18 בישולים ב-191 משחקים.
הסרבי החדש הוא הזר הרביעי בסגל המתחדש של סלובודן דראפיץ', לצד אנטוניו ספר וג'וניור פיוס שהצטרפו בחלון הנוכחי ולרוי מונדזנגה שנשאר מהעונה שעברה.