הקבוצה הישראלית הראשונה שתקיים משחק רשמי בעונת 2025/26 היא הפועל באר שבע, שתתארח מחר (חמישי, 20:30, ספורט1) בבולגריה אצל לבסקי סופיה, שתיהנה מתמיכה של אצטדיון מלא. "הייתה לנו הכנה טובה, אבל בסופו של דבר נצטרך לעשות פה את העבודה", אמר המאמן רן קוז'וך לשליח ספורט 1, ליאב נחמני.
על חסרונו הצפוי של קינגס קאנגווה: "הוא אחד השחקנים הכי חשובים בסגל שלנו, אבל נצטרך להתמודד. זה חלק מהמשחק ואני בטוח שמי שיצטרך למלא את המקום שלו, יעשה עבודה טובה".
על כך שללבסקי יש 14 זרים: "אין לנו תירוצים. נצטרך להביא את האיכויות שלנו. אנחנו מכירים את האיכויות של לבסקי, הן קיימות, אבל עלינו להשיג תוצאה טובה לגומלין. נצטרך להיזהר בעיקר ממצבים נייחים, כי יש להם יתרון פיזי".
על האווירה החמה שצפויה באצטדיון: "זה עוד דבר שנצטרך להתמודד איתו. עברנו כמה משחקים קשוחים העונה ונצטרך לדעת להתמודד".
הרכב משוער: ניב אליאסי, גיא מזרחי, מיגל ויטור, מתן בלטקסה, הלדר לופס, לוקאס ונטורה, אליאל פרץ, חמודי כנעאן, דן ביטון, זאהי אחמד, איגור זלאטנוביץ'.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
גיורגי קוסטדינוב, ששיחק בעברו במכבי חיפה וכיום בלבסקי, נשאל על קאנגווה שאיתו שיתף פעולה בארסנל טולה הרוסית, והשיב: "שיחקנו יחד הרבה שנים, אבל אני לא יודע אם הוא יעלה מחר. אין לי שום מידע. לא מתכוון לדבר עליו לפני המשחק". 
על המפגש: "מחר זו רק המחצית הראשונה של הקרב הזה. אני מקווה שנוכל להשיג תוצאה טובה לעיני הקהל שידחוף אותנו לאורך כל 90 הדקות. אנחנו צריכים להישאר רגועים ולא לצאת מאיזון. אנחנו קבוצה טובה ונצטרך להוכיח את זה מחר".



