וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יוקובאיטיס יישאר? השאלות הלא פתורות של מכבי תל אביב

9.7.2025 / 18:05

קולדבלה ניסה לענות על השאלות, אבל סביב בניית הסגל של מכבי תל אביב יש יותר סימני שאלה מסימני קריאה נכון לעכשיו: הסיטואציה עם רנדולף, למה וויליאמס עדיין לא שוחרר, מה עם שיין האנטר וכמה זרים יגיעו?

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 9.7/ספורט1

מכבי תל אביב קיימה אתמול (שלישי) מסיבת עיתונאים עם המנהל המקצועי החדש של המועדון קלאודיו קולדבלה, ומלבד הצגתו והאני מאמין שלו, ניסה האיטלקי לענות על כמה שאלות לגבי מצב הסגל.

עם זאת, גם לאחר מסיבת העיתונאים, נותרו מספר שאלות לגבי שחקנים פתוחות, מבלי להסתכל על העמדות שנותרו חסרות מאחר ומכבי עדיין לא צירפה שחקנים זרים חדשים כשאנחנו נכנסים לשליש השני של יולי.

שתי הסוגיות הבוערות נוגעות לרוקאס יוקובאייטיס וליוואי רנדולף. למרות שהצהובים הודיעו כי הם מצפים מהליטאי להתייצב לפתיחת האימונים, הודה קולדבלה כי קיימת מחלוקת בין השחקן למועדון. בשלב הזה, בגרמניה ממשיכים להיות בטוחים כי השחקן יצטרף לבאיירן מינכן, וקולו של הגארד עדיין לא נשמע. במכבי הודו, כי אם העניינים לא יסתרו איתו, הם ישארו בשלב מתקדם של הפגרה ללא שחקן משמעותי מאוד.

לגבי רנדולף הסיטואציה עוד פחות ברורה. לשני הצדדים אפשרות יציאה, ונראה שבשלב הזה במכבי לא ימהרו לצאת מחוזהו. עם זאת, רנדולף עשוי להיות זה שירים את הכפפה ויעזוב למועדון אחר. במועדון נמצאים בקשר עם השחקן, והתשובה הסופית לגביו צפויה בימים הקרובים.

ליוואי רנדולף, מכבי תל אביב. לירון מולדובן
עדיין בסימן שאלה. רנדולף/לירון מולדובן

רק שחקן זר אחד שמכבי רצתה להשאיר מתחילת הפגרה לא נשאר כאן - חסיאל ריברו. השחקנים הנוספים שעזבו היו בהחלטת המועדון.

טרביון וויליאמס לא שוחרר נכון לעכשיו ממכבי, למרות שבמועדון צפויים לשחררו בימים הקרובים לפי אופציית היציאה שיש להם מחוזהו. אחת הסיבות שמכבי משהה את ההחלטה היא העובדה שעדיין לא צורף שחקן פנים שיחבור לטי ג'יי ליף ורומן סורקין, אך הסיכוי כי וויליאמס ימשיך במדים הצהובים הוא נמוך מאוד.

הצהובים מחפשים שני שחקנים לעמדות הפנים, סנטר מוביל וסנטר נוסף שיגבה אותו, שחקן בעמדה מספר 4, כשג'ייסון בורנל מברשיה עדיין נמצא במגעים עם המועדון וגארד נוסף שיחבור לסגל גם אם יוקובאייטיס יישאר.

במכבי סיפרו אתמול כי למרות העובדה שהחיזוק מתעכב, הם עדיין מאמינים שבתקופה הקרובה יגיעו כל הזרים בעמדות החסרות.

סוגיה נוספת היא סביב שיין האנטר. שחקן הפנים היהודי-אמריקאי, שיין האנטר. ה-MVP של הליגה בשבדיה כבר סגר את הצטרפותו למכבי תל אביב שממשיכה לחפש אחר הסיטואציה הטובה ביותר שאליה יהיה מושאל.

במועדון ניסו בימים האחרונים ליצור קשר עם ארגון "הגייט" על מנת לשבת איתם ולנסות לעצור את המחאה שקיימת בימים הללו. בשלב הזה למרות שיחות לא רשמיות בין הצדדים, עדיין אין פגישה, כשבארגון ממשיכים לדבוק בעמדתם ובמחאה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully