מ.ס. אשדוד המשיכה במסע הרכש שלה הקיץ, ורגע לפני ההמראה למחנה האימונים בסרביה היא החתימה הערב (רביעי) את בן הדדי מעירוני רמת השרון. הקשר בן ה-21 היה מכוכבי הליגה הלאומית בעונה החולפת, וכעת עשה את קפיצת המדרגה לליגת העל וישחק תחת חיים סילבס בקבוצה המשתפרת של ג'קי בן זקן.
הדדי קושר בעבר למעבר להפועל תל אביב, ובסופו של דבר בחר באשדוד, התאמן כבר לראשונה עם חבריו לקבוצה וימריא איתה למחנה האימונים בסרביה: "שמח מאוד לחתם באשדוד, מקום עם המון שחקנים מוכשרים שבו אני אוכל להשתלב ולתרום. מודה למועדון על האמון ומחכה כבר להחזיר על הדשא".
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
בעונה החולפת כבש בליגה הלאומית 16 שערים והוסיף עוד שניים בגביע המדינה וארבע בגביע הטוטו.