יומיים לאחר שבבית"ר ירושלים הוציאו הודעה רשמית לפיה ערן זהבי סיכם את תנאיו הכספיים בקבוצה, אך בסופו של דבר לא יחתום בבירה, הערב (שלישי) סיפר איל ברקוביץ' בתוכנית הספורט של 103FM על השיחה שלו עם החלוץ הוותיק וחשף מה לדעתו כדאי לו לעשות בשלב הבא בקריירה.
"פגשתי את ערן והוא אמר לי בשיחה, 'איל לא החלטתי בכלל מה אני הולך לעשות - וכבר בית"ר הוציאה הודעה שהם לא רוצים לצרף אותי'", חשף ברקוביץ'. "כל הזמן אני אומר לו שהוא עשה קריירה ענקית. הוא עבר שנה מאוד קשה, הוא היה על סף להתפרק במכבי תל אביב. כן משחק, לא משחק. כן מחליף, לא מחליף. לאזטיץ' הרג אותו, וזוכרים רק את החודש האחרון. שוכחים עשרה חודשים שהוא סבל שם".
האזינו לקטע המלא עם איל ברקוביץ' מתוך התוכנית
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
לגבי האפשרות שישחק בכל זאת בבית"ר והמשך הקריירה שלו אמר ברקוביץ': "בבית"ר הוא לא יהיה כינור ראשון, לא בטוח שהוא יפתח בהרכב. יש אצילי, יש שועה, יביאו עוד חלוץ. לא יביאו את זהבי לבד, אי אפשר לבנות על חלוץ בן 38. ערן הגיע לכל השיאים בכדורגל הישראלי - מה עוד הוא יכול לעשות שהוא לא עשה? ואם לא יילך לו בבית"ר?".


