הפועל ראשון לציון הודיעה היום (שלישי) על החתמתו של המגן/בלם, עלי חטיב, בן ה-20, באמצעות סוכנו בועז גורן. חטיב גדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב ובעונה האחרונה שיחק כמושאל בהפועל עכו. לאחר החתימה אמר: "שמח לחתום בהפועל ראשון לציון. מחכה לעלות על המגרש ולעזור לקבוצה במטרות שלה העונה. יאללה ראשון".
הבלם ניר ברדע, ששיחק בעונה שעברה בהפועל חדרה חתם בהפועל רמת גן, באמצעות סוכנו אדם קידן. פרט אליו הצטרף גם החלוץ הזמבי קנדי מוסונדה שסיכם את תנאיו ויחתום בכפוף לבדיקות רפואיות. הוא צפוי לנחות בארץ בימים הקרובים לאחר ששיחק במדי יאנג אפריקנס מטנזניה. במאזנו ארבעה שערים ב-15 הופעות בנבחרת זמביה.
החלוץ הפנמי אנסוני פריאס, שכבר חתם בהפועל חדרה, נחת לפנות בוקר בישראל ויצטרף היום לאימוני הקבוצה. פריאס הוא הזר הראשון שהצטרף לחדרה במהלך הקיץ הנוכחי. בנוסף לכך גם השוער ניקולה ג'ורקוביץ' נחת בסוף השבוע וכבר הצטרף לאימוני חדרה. ג'ורקוביץ' חוזר למדי היורדת ללאומית, לאחר שנת השאלה בהפועל עכו.
הקשר שראל כהן (21) חתם גם הוא בהפועל חדרה. כהן גדל במכבי חיפה ושיחק בעונה שעברה בהפועל ראשון לציון.