המדורגת מספר 4 בעולם, ג'זמין פאוליני, נפרדה ממאמנה מארק לופס, ימים בודדים אחרי שהודחה מטורניר ווימבלדון בסיבוב הראשון. פאוליני, שהפכה בשנה שעברה לאיטלקייה הראשונה בעידן הפתוח שהגיעה לגמר ווימבלדון, הפסידה 4:6 6:4 6:4 לרוסייה קמילה רחימובה.
השחקנית בת ה-29 החלה לעבוד עם לופס באפריל לאחר שסיימה שיתוף פעולה בן עשור עם רנצו פורלאן. תחת הדרכתו של לופז היא זכתה בתואר ה-WTA 1000 השני שלה בטורניר רומא וגם זכתה בטורניר הזוגות ברולאן גארוס.
"השגנו כמה תוצאות נהדרות ביחד, בעיקר ברומא ופריז", כתבה פאוליני ברשתות החברתיות ביום שני. "אני מעריכה את כל העבודה הקשה והאנרגיה שמארק השקיע כל יום".
פאוליני סיכמה: "עכשיו, כשהחלק הזה של העונה הסתיים, החלטתי לבצע שינוי. למדתי המון והתקדמתי, ועכשיו אני לוקחת את הזמן כדי לשקול מה יהיה הצעד הבא. תודה שוב, מארק, על כל מה שעשית".