בני הרצליה ממשיכה להתחזק לקראת העונה והיום (שלישי) הודיעה על החתמתו של הפורוורד עומר שדה מהפועל כפר סבא שבליגה הלאומית. שדה משחק בימים אלה בליגה בטייוואן ב-3 על 3, ואף חתם על חוזה מקצועני בליגה האסייתית.
שדה (23, 2.01 מטר) היה אחד הישראלים המצטיינים בליגה הלאומית בעונה שעברה, כשקלע 13.4 נקודות והוריד 4.5 ריבאונדים למשחק. הוא חובר לשלו לוגשי, מקס היידיגר ואלון מיכאלי, שכבר חתומים בשורות הקבוצה מהשרון.
מאמן הקבוצה, יהוא אורלנד: "עומר שחקן מוכשר עם הרבה פוטנציאל. אנחנו שמחים לצרף אותו לשורותינו".
עומר שדה: "אני שמח להצטרף לבני הרצליה. אני מגיע עם הרבה רצון לעבוד וללמוד כדי להמשיך להתקדם ואעשה כל מה שאפשר כדי לעזור לקבוצה".
מי שישלים את הסגל בקבוצה שתשחק בעונה הבאה בליגת האלופות של פיב"א הוא גארד ישראלי נוסף. הרצליה מנהלת מגעים במקביל עם גיל בני, ששיחק בעונה שעברה בגלבוע/גליל, עמית גרשון שירד ליגה עם הפועל חיפה, ונועם יעקב ששוחרר לאחרונה מהפועל תל אביב לאחר ששוחרר מחוזהו. במועדון מעריכים שלפחות אחד מהשלושה יצטרף.