שרונאס יאסיקביצ'יוס חגג עונה מושלמת אשתקד, עם טרבל ראשון כמאמן - אליפות טורקיה, גביע מקומי וכמובן זכייה ביורוליג עם פנרבחצ'ה. בראיון שהעניק ל"גזאטה" היווני, התגאה ואמר: "הגעתי לחמישה פיינל פורים והרגשתי שמתייגים אותי ככישלון. עכשיו, כולם יכולים לסתום. לפחות לשנה".
שאראס נשאל האם העונה הנוכחית הייתה שונה מבחינת סגנון האימון או התנהלות מול השחקנים, והשיב: "יכול להיות שפחות לחצתי. אבל האמת? כשאתה מנצח, אתה פתאום המאמן הכי טוב בעולם. כשהפסדת? הגבלת את השחקנים. התקשורת כותבת את הסיפור לפי התוצאה".
לדבריו, קבוצתו הנוכחית הייתה "הכי פחות מוכשרת שאימנתי, אבל הכי מאוחדת. עשינו את האימונים הכי טובים, נצמדנו לתכנית, וזה עבד". על הקיץ המתוח בפנרבחצ'ה אמר: "אנחנו כבר בתוכנית ג', אחרי שעזבו אותנו שחקנים כמו נייג'ל הייז דייויס ומרקו גודוריץ', אבל אין תלונות - זו העבודה שלנו".
לבסוף, כשנדרש להתייחס להתרחבות של היורוליג ל-20 קבוצות והאפשרות להגיע ל-24, הביע חשש: "לא אוהב את הכיוון הזה. זו עשויה להיות העונה הכי קשה אי פעם. אבל לא נבכה, נתמודד. העיקר שנשרוד".