מכבי תל אביב תסיים מחרתיים (רביעי) את מחנה האימונים שלה בהונגריה ותשוב לארץ לקראת משחק אלוף האלופים ביום ראשון מול הפועל באר שבע. בזמן שהקבוצה נמצאת כבר שבוע במחנה נשארו בארץ להתאמן בקרית שלום מספר שחקנים שחלקם אמורים לעבור בקרוב לקבוצות אחרות: רוי נאווי להפועל חיפה, נדב נידם להפועל פתח תקווה ועוד שחקנים בדרך לקבוצות אחרות.
שני השחקנים שהיו בפרופיל הכי גבוה גם ברמה המקצועית וגם ברמה התקשורתית ושלא קיבלו את הכרטיס למחנה הם אורי עזו ואבישי כהן. שניהם מתאמנים כבר שבוע בקרית שלום ומחכים לתשובה של מכבי תל אביב על מנת לדעת מה גורלם לקראת העונה הבאה.
עזו, שהיה משוכנע כי הוא חוזר מהדלת הראשית לקרית שלום אחרי שהיה מושאל בעונה שעברה לעירוני רמת השרון ולמועדון ספורט אשדוד, הופתע כזכור מההחלטה לא להוציא אותו למחנה, אך הוא עדיין לא יכול להניח שהוא בוודאות לא חלק מהקבוצה בעונה הבאה. במכבי תל אביב הרי הסבירו שהוא אחרי ניתוח שעבר בקיץ בשרירי הבטן ומכאן שהם מעדיפים שהוא ישאר בקרית שלום ולא יטוס איתם להונגריה.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
במקביל האלופה לא הבהירה לשחקן הכנף הצעיר שהוא יהיה חלק מהתוכניות שלה לעונה הבאה אחרי המחנה ולכן עזו, על אף שעבר שבוע מאז נודע לו שהוא לא יטוס להונגריה, עדיין תלוי באוויר ולא יודע האם הוא יושאל לקבוצה אחרת בעונה הקרובה או שיחזור בכל זאת ויהיה חלק מסגל מכבי תל אביב.
באשר לאבישי כהן, התמיהה שלו הייתה לא פחות גדולה מאחר שמכבי תל אביב האריכה את האופציה איתו, השאירה אותו בשורותיה והוא היה משוכנע שהוא פותח דף חדש עם המאמן ז'ארקו לאזטיץ', אבל גם הוא שמע בדיוק לפני שבוע שהוא לא טס עם הקבוצה להונגריה כך שהוא קרוב לוודאי ייצא להשאלה או שיתעקש על שחרורו מהקבוצה בצורה כזו או אחרת.
כך או כך השניים בעמדת המתנה. יש קבוצות רבות שרוצות אותם אבל הפתרונות יהיו רק אחרי שובה של מכבי תל אביב מהמחנה ואחרי פגישות של הסוכנים שלהם עם ראשי מכבי תל אביב.


