בבית"ר ירושלים היו שבעי רצון מסיום סאגת ערן זהבי והמחשבה קדימה, כאשר במועדון סיכמו את האירוע: "רצינו, ערן כרגע לא שם, ואנחנו מתקדמים. זה בדיוק כמו שזה, יגיעו עוד ארבעה שחקנים - זרים וישראלים משמעותיים. תהיה כאן קבוצה חזקה מאוד שתתמודד למעלה ותעמוד בציפיות של האוהדים".
למעשה, מבחינת המועדון השכר הצפוי של זהבי, כ-500 אלף יורו ברוטו, יוקצב לזר משמעותי בחלק הקדמי. גם בהגנה, על חשבון ז'אן מרסלן ברק אברמוב אישר לאלמוג שכר גבוה לבלם בעל שיעור קומה סביב שכר של 300 אלף יורו נטו.
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים הודיעה: "ערן זהבי לא ישחק בקבוצה"
מחנה האימונים זה רק הטריגר: מאחורי הויתור של בית"ר ירושלים
תחנה הבאה - הפועל ת"א? ברשת מגיבים לסאגת זהבי ובית"ר
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
אגב, אם אילון אלמוג ישוחרר מהפועל באר שבע לפני שיצורף שחקן התקפה זר, בית"ר עשויה לוותר על חלוץ זר ולצרף מגן ימני.
בבית"ר יחליטו אם לצרף זר שביעי רק לאחר שיבינו את התנאים לכך. נכון להיום הכיוון אליו אמורים להגיע עם ארגון השחקנים ידרוש זר שביעי בשכר של 250 אלף יורו ברוטו, אך מי שתצרף אותו תאבד 400 אלף שקל מהמענק של משרד הספורט ועוד 300 אלף קל מהמנהלת.
בשלב זה אלמוג כהן יתרכז בצירוף שני זרים יקרים ומשמעותיים ולאחר מכן יחשבו מסלול. אלמוג כהן זוכה למחמאות במועדון על דרך בחירת הזרים ועבודת הסקאוטינג ובמועדון משוכנעים כי השחקנים שכביכול בפרופיל נמוך יפתיעו את כולם.


