מסתמן שקינגס קאנגווה יחמיץ את המשחק הראשון של הפועל באר שבע מול לבסקי סופיה בסיבוב הראשון של מוקדמות הליגה האירופית ביום חמישי (20:30, ספורט1), מכיוון שגם הערב (ראשון) לא הצליח הזמבי להתאמן בבית האדום.
קאנגווה ממשיך לסבול מכאבים בקרסול וכפי שהדברים נראים כעת, רק שינוי דרמטי במצבו ב-48 השעות הקרובות יוביל לכך שהוא יוכל להתלבש, אבל ההערכה בהפועל באר שבע מדברת על כך שהוא לא יוכל לשחק במשחק החשוב בסופיה מול לבסקי.
במידה שכך יהיו פני הדברים, יצטרך המאמן רן קוז'וך לחפש מחליף, ונראה כי לחמודי כנעאן יש את הסיכוי הגבוה ביותר להיכנס לנעליים של קנגואה. כזכור, הפועל באר שבע תחסר גם שי אליאס, שהורחק בעונה שעברה ולא יוכל להתלבש למשחקים מול לבסקי.
גם מחר תערוך הקבוצה אימון ערב וביום שלישי בבוקר תקיים אימון מוקדם, שלאחריו תגיע לנמל התעופה ותטוס לבולגריה.