ארבעה ימים אחרי תאונת הדרכים הטרגית שגבתה את חייהם של דיוגו ז'וטה, שחקן ליברפול ונבחרת פורטוגל, ואחיו, אנדרה סילבה, ליברפול מנסה להתאואשש מהאבל הכבד שנפל על המועדון, לפי דיווחים באנגליה היא תפתח את אימוני קדם העונה שלה כבר מחר (שלישי) יחד עם כל שחקני הסגל.
רוב שחקני הקבוצה הגיעו להלוויה של החלוץ האהוב והמשיכו משם כבר לליברפול על מנת להתכונן לפתיחת האימונים, כאשר במועדון החלו לפעול להנצחתו של ז'וטה ולפי ה"אקו" המקומי, ימקדו את מחנה האימונים בניסיון לאחד מחדש את השחקנים ולהרים את המורל אחרי הטרגדיה הקשה שפקדה אותם.
בינתיים, בתקשורת הבריטית החלו להתעסק גם ביום שאחרי עם לא מעט דיווחים על כך שליברפול תבחן מחדש את האפשרויות ההתקפיות שלה, ועשויה להשאיר שחקנים כמו דרווין נונייס ופדריקו קייזה שהיו על המדף להימכר בקיץ.
במקביל, אלופת הפרמיירליג עדיין בוחנת אפשרות לצרף את מארק גהי מקריסטל פאלאס, כשגיורגי ממרדשווילי כבר נחת בשבוע שעבר באנגליה וההצגה שלו בקבוצה נדחתה בעקבות מותו של ז'וטה.