האם עירוני קרית שמונה בדרך לרכש דרום אמריקאי לחלק ההתקפי? הערב (ראשון) דווח בתקשורת הפרואנית כי אדריאן אוגריסה בדרך לקבוצה של שי ברדה. לפי הדיווח, החלוץ הפרואני בן ה-28 נפרד מחבריו בקבוצת דפורטיבו גרסילאסו לקראת מעבר למועדון הישראלי.
אוגריסה שיחק רוב חייו בליגה הפרואנית, מלעט כחצי שעה בה שיחק ביורק יונייטד מהליגה הקנדית. חוזהו מסתיים בחודש דצמבר, כך שקרית שמונה עשויה לשלם על החלוץ המתנשא לגובה של 1.85 מטרים, ובוענה החולפת הוא כבש שישה שערים ובישל שער נוסף ב-17 הופעות.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בכל הקריירה הבוגרת שלו הוא הבקיע 47 שערים ובישל עוד 24 נוספים ב-249 הופעות בכל המסגרות.



