רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
מעבר מפתיע בליגת העל. הקשר גיא חדידה, 29, ששיחק בעונה שעברה במכבי בני ריינה, סגר לשלוש שנים בעירוני טבריה שממשיכה להתחזק. טבריה, תשלם את סעיף היציאה בחוזהו של חדידה, על סך 100 אלף יורו והקשר יעבור אליה בימים הקרובים. זה השחקן הרביעי שעובר בקיץ הזה מריינה לטבריה, כשקודם לכן עברו גם הבלם סאמביניה, הקשר מוחמד אוסמן והמגן רון אונגר.
בשבוע שעבר ניהל סוכנו של חדידה מגעים עם הקבוצה האוקראינית מטאליסט חראקוב, אך בסופו של דבר המעבר לא יצא לפועל.
בריינה ממשיכים בנסיונות לחזק את הקבוצה והמאמצים מתרכזים כעת בעיקר בגיזרת הזרים. בשבוע שעבר הוחתם הבלם הניגרי, ג'וניור פיוס, שהצטרף לחלוץ לירוי מונדזנגה, שממשיך לעונה נוספת. בריינה מחפשים כעת בעיקר שחקנים לקישור וההתקפה, אולם בשלב זה מתקשים אנשי המועדון לצרף זרים חדשים, בשל הקושי בהבאת שחקנים לישראל.


