וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יכול להיות שזה הפספוס הכי גדול של הפועל ירושלים?

האדומים-שחורים לא מימשו את אופציית הרכישה של קאפיטה, שעבר לפולין והבריק. עכשיו טוענים שם שבורוסיה דורטמונד בעקבותיו

תיקתקנו, 3.7/ספורט1

האם הפועל ירושלים רשמה פספוס היסטורי? רק הזמן יגיד, אבל יכול להיות שהאדומים-שחורים החזיקו ביהלום לזמן קצר ואיבדו אותו - רק כדי שבורוסיה דורטמונד תזכה בו בהמשך.

העיתונאי הפולני סבסטיאן סטאז'בסקי מדווח על עניין אמיתי של האימפריה הגרמנית בשחקן הכנף קאפיטה, שלבש את מדי הפועל ירושלים בעונת 2023/24 כמושאל מאסטרלה אמדורה הפורטוגלית. האנגולי, היום בן 23, רשם אז 20 הופעות ושער אחד והירושלמים לא מימשו את אופציית הרכישה אחרי שלא הותיר כאן רושם יוצא דופן.

אחרי שסיים את דרכו בישראל - בקיץ שעבר - רדומיאק ראדום הפולנית רכשה את קאפיטה ובעונה החולפת הוא הצטיין עם 6 שערים ב-17 הופעות. בחצי הראשון של העונה הוא סבל מפציעה וגם נדרש לו זמן להתאקלם, אבל בחצי השני של העונה הבריק - כולל הופעות מרשימות נגד לגיה ורשה ולך פוזנן.

קאפיטה הפועל ירושלים. ברני ארדוב
קאפיטה במדי הפועל ירושלים/ברני ארדוב

קאפיטה נקשר לאחרונה במעבר לדרום קוריאה וגם ללגיה ורשה ו-וידז'ב לודז', אבל לאחרונה כאמור עלה גם שמה של בורוסיה דורטמונד. אף אחד בפולין לא חושב שאם הצהובים-שחורים יחליטו לרכוש אותו זה יהיה לקבוצה הראשונה - אבל ברור שדרך קבוצת המילואים הדרך למעלה הרבה יותר קצרה.

בכל מקרה, בפולין מספרים שראדום דורשת על קאפיטה סכום שנע סביב 1-1.2 מיליון יורו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully