שינו זוארץ, יו"ר ההתאחדות לכדורגל, יביא לאישור המזכירות בישיבתה הקרובה ביום שני את מינויו של יריב טפר למנכ"ל ההתאחדות ויביא לידיעת הנהלת ההתאחדות בהמשך אותו יום את מינויו של רונן מושקוביץ למשנה למנכ"ל, כמו גם את מינויו של לירן וקסברגר למנכ"ל איגוד השופטים.
בהודעה רשמית מטעם ההתאחדות אמר זוארץ: "בעקבות החלטתו של ניב גולדשטיין לסיים את תפקידו בתום העונה, החלטתי כי יריב טפר הוא האיש המתאים להוביל את ההתאחדות בתפקיד המנכ"ל המחייב. יריב צמח בהתאחדות, הוא אדם ברוך כישורים ואין לי ספק שיטביע חותם".
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
עוד אמר יושב הראש: "ניב גולדשטיין ימונה לאחראי על קשרי החוץ של ההתאחדות מול פיפ"א, אופ"א, קונפדרציות והתאחדויות אחרות. החתימה על מזכר הבנות עם התאחדות הכדורגל של דרום אמריקה (קונקאקף), כמו גם המאבק המוצלח והמתמשך בנסיונות ההתאחדות הפלסטינית לפגוע בכדורגל הישראלי והקשיים האדירים בזירה הבינ"ל מאז ה-7 באוקטובר, מחייבים בעל תפקיד לתחום האמור ולטובת חיזוק הקשרים. אין מתאים וראוי יותר מניב לכך".
על יו"ר מנכ"ל השופטים הצפוי אמר: "יחד עם גיורא ענבר, בחרנו ביו"ר הוועדה המקצועית בשנים האחרונות ושופט העבר המצוין לירן וקסברגר להיות מנכ"ל האיגוד ומי שימשיך להצעיד אותו קדימה ולטפח את דור העתיד".


