וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקס היידיגר חתם בהרצליה, רמת גן "נדהמה" ותגיש נגדו תביעה

עודכן לאחרונה: 4.7.2025 / 11:03

המתאזרח (28, 1.91) חוזר לקדנציה שנייה בקבוצה מהשרון. רמת גן לה הוא נעלם במהלך העונה אחרי שסיכם בקבוצה, מתכוונת להגיב

תיקתקנו, 3.7/ספורט1

בני הרצליה החתימה הלילה (בין חמישי לשישי) את הרכז המתאזרח מקס היידיגר לעונה הקרובה. היידיגר צפוי להיות הישראלי המוביל בקבוצה מהשרון שתשחק השנה גם בליגת האלופות והוגרלה לבית קשה במפעל עם טרפאני מאיטליה, טופאש בורסה מטורקיה וטנריפה הספרדית.

בעקבות ההחתמה, עליה הרצליה כבר הודיעה באופן רשמי, מאיימת מכבי רמת גן בתביעה נגד השחקן. בחודש פברואר סיכם היידיגר את תנאיו במכבי רמת גן ואמור היה לעזור לה עד לתום העונה, אך לפתע "נעלם" והפסיק לענות לטלפונים. בסופו של דבר הוא לא הגיע, כמובן, וכעת הקבוצה הגיבה "בתדהמה" ושוקלת את צעדיה.


היידיגר (28, 1.91) חוזר להרצליה בה שיחק בעבר אחרי שלא שיחק כדורסל בשנה האחרונה מתוך החלטה אישית. הוא סיים את אוניברסיטת סנטה ברברה בשנת 2020, חתם על חוזה ארוך טווח במכבי תל אביב, והושאל במהלך העונה לבני הרצליה במדיה סיים כמלך הסלים של ליגת העל. בעונת 2021/22 הושאל לאולדנבורג מגרמניה, כשמהלך העונה הוא אף משחק לראשונה בנבחרת ישראל.

בקיץ 2022 עבר לטורקיה למרקזפנדי, ואחרי שהצטיין עבר לבאסקוניה בה אף שיחק ביורוליג. בקיץ 2023 שיחק בקדם העונה של ה-NBA במדי שיקגו, ולאחר מכן שיחק בקבוצת הפיתוח של הבולס. במהלך עונת 2023/24 עבר לונציה האיטלקית.

שחקן בני הרצליה מקס היידיגר מול שחקן עירוני נס ציונה אור קורנליוס. דני מרון
הרצליה שואפת לצמרת. מקס היידיגר בסיבוב הקודם בקבוצה/דני מרון

בני הרצליה תנסה גם העונה להיות בחלק העליון של הטבלה. הישראלים שלו לוגשי ואלון מיכאלי ממשיכים בקבוצה, כשעומר בן דוד ייצא להשאלה. אלייז'ה סטיוארט ודשון פרנסיס חתמו על הארכת חוזה, בעוד הקבוצה מימשה את האופציה על ג'ון מיקס. 

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully