וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיאנדרה אייטון בחר בהם, אבל הלייקרס סימנו עוד סנטר בכיר

שחקן הפנים שעזב את פורטלנד סיכם לשנתיים ב-LA אחרי שהיה מחוזר בקבוצות רבות, אבל הלייקרס לא מסתפקים בכך ומנסים לשים יד גם על אל הורפורד

שיי גילג'ס אלכסנדר חוגג עם גביע ה-MVP/מתוך טוויטר

אחרי שעזב את פורטלנד, דיאנדרה אייטון עובר ללייקרס. הסנטר סיכם על חוזה לשנתיים בשורות הקבוצה מ-LA וירוויח בעונה הקרובה 34 מיליון דולר. הוא צפוי להיות הסנטר המוביל של הקבוצה, ולמלא את החסר בעמדה שנותרה חסרה במהלך העונה האחרונה.

אייטון מתוכנן להיות הסנטר הפותח של הלייקרס, ויקווה ליצור שיתוף פעולה חיובי עם לוקה דונצ'יץ', האיש אותו הקדים בדראפט 2018 בו נבחר אייטון ראשון, כזכור. לפי ESPN, באייטון התעניינו גם אינדיאנה, ניו יורק ניקס, לוס אנג'לס קליפרס, מילווקי באקס, קליבלנד קאבלירס ודנבר. בעונה החולפת העמיד ממוצעים של 14.4 נקודות ו-10.2 ריבאונדים למשחק.

שחקן פורטלנד טריילבלייזרס דיאנדרה אייטון. Amanda Loman, GettyImages
הלייקרס קיבלו את מבוקשם. אייטון/GettyImages, Amanda Loman

עוד ב-NBA

* דאנטה אקסום חתם לעונה נוספת בדאלאס, וימשיך בקבוצה.

* ספנסר דינווידי סיכם לעונה אחת במדי שארלוט.

* לפי דיווחים בארצות הברית, אל הורפורד צפוי לחתום בשורות גולדן סטייט. כמו כן, טוענים בארה"ב שגם הלייקרס בעקבות הסנטר הוותיק, גם לאחר צירופו של דיאנדרה אייטון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully