קפטן הפועל חדרה מנשה זלקה התארח אמש (שלישי) בתכנית הספורט של רדיו 103FM ונשאל האם המטרה המוצהרת היא לעלות בחזרה לליגת העל בעונה הבאה.
"ממה שאני מזהה, זה לא יקרה בשנה הקרובה, אלה לא המטרות", הפתיע ואמר. "המטרה היא לא לעלות ליגה, לא כרגע. נכנסו עוד מספר משקיעים למועדון. צריך להתאזן כלכלית ואי אפשר לקפוץ מעל הפופיק וצריך לעשות את ההתאמות".
כשנשאל האם הוא מתבאס מהמציאות הזו, השיב: "אני מאוד מתבאס, אבל מצד שני גם צריך להיות מציאותי, להסתכל למציאות בעיניים ולא לחיות באשליה. עשינו שבע עונות מדהימות בליגת העל ויש גם תקופות פחות טובות, ומה שחשוב זה שהעסק לא יתפרק לגמרי כי יש פה מחלקת נוער עם למעלה מ-900-800 ילדים ונערים".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
לגבי זה שאין מגרש ביתי לקבוצה, אמר: "אם המדינה בסוף לא תבוא ותגיד 'אנחנו רוצים להשקיע ולבנות מתקני ספורט', לרשויות אין אפשרויות להקים אצטדיונים. זה המון כסף. זה לא שווה להן".
