לא רק ווסלי פטאצ'י בכותרות הערב (שלישי) כמי שעשוי לעזוב את מכבי תל אביב בקרוב. בתקשורת הפולנית נטען כי גבי קניקובסקי, שסיים את חוזהו בשורות האלופה ומחפש קבוצה בחו"ל, עשוי להצטרף ללגיה ורשה, מחזיקת הגביע בפולין.
באתר "Goal.pl" נכתב כי שמו של קניקובסקי עלה כאופציה ריאלית עבור הקבוצה מהבירה הפולנית, שמחפשת חיזוקים בתקציב מוגבל. כידוע, קניקובסקי בן ה-27 נותן עדיפות למעבר לחו"ל, אחרת צפוי להאריך את חוזהו במכבי תל אביב. עוד נכתב כי קניקובסקי דחה לאחרונה הצעה בשווי 750 אלף אירו נטו לעונה מצסק"א סופיה הבולגרית.
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
בנוסף לקניקובסקי, על פי התקשורת המקומית, שמותיהם של שחקנים נוספים הוזכרו בהקשר ללגיה, ביניהם גם דור תורג'מן, אך רק צירופו של קניקובסקי נחשב לאפשרות ממשית בשלב זה. תורג'מן, על פי הידוע, בדרכו לריינג'רס שאמורה לפנות בקרוב למכבי תל אביב כדי לקדם את העברתו.


