הציטוטים של החלוץ הניגרי ג'ונבוסקו קאלו, שחשפו כי הוא עשוי שלא להגיע לישראל בעקבות המצב הביטחוני, לא הוסיפו שקט לבית"ר ירושלים. כבר בשבוע שעבר עימתו בבית"ר את השחקן ונציגיו בנוגע לכך שהוא מוצע לקבוצות בחו"ל והם הכחישו זאת, אך כעת נראה כי הסיפור מורכב יותר ממה שחשבו.
בית"ר רכשה את קאלו מוורנאמו השבדית ואחרי שחתם לשלוש שנים, הוא התחייב להצטרף ב-14 בחודש, לאחר מחנה האימונים. אבל כעת בבית"ר שוב עשויים לשלם מחיר בעקבות המצב הביטחוני.
בנוגע לערן זהבי, הבעלים ברק אברמוב מאוד רוצה לראות אותו מצטרף ומקורבים לשניים ממשיכים ללחוץ גם על השחקן בתקווה לגרום לפגישה בינו לבין אלמוג כהן. בבית"ר אמרו אתמול: "אחרי ששומעים את קאלו, לא בטוח שיש לנו בכלל חלוץ אחד בסגל. אז אנחנו יכולים להגיד 'לא' לערן זהבי אם יחליט להמשיך? צריך לקוות שירצה להמשיך לשחק, ולעשות הכל כדי לסגור איתו".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בנוגע ללארי קאיודה, במועדון הבהירו כי לאורך כל הדרך היו פערים גדולים והשחקן לא היה קרוב לחתימה. רק לאחר שיתבררו סוגיות קאלו וערן זהבי, אלמוג כהן יחליט באיזה תפקיד יצורף זר לחלק הקדמי.


