פלומיננזה הוכיחה שהפתגם "זה לא הגיל - זה התרגיל", לגמרי תקף לגביה. הקבוצה הברזילאית הדהימה הערב (שני) את אינטר בשמינית גמר גביע העולם למועדונים, ועם 0:2 על הנראזורי עלתה לשלב רבע הגמר, שם תתמודד נגד המנצחת בין מנצ'סטר סיטי לאל הילאל.
עם שחקנים כמו טיאגו סילבה בן ה-40, פאביו השוער בן ה-44 וחרמן קאנו שכבש את שער היתרון בגיל 37, פלומיננזה הפכה לקבוצה הברזילאית השנייה להגיע לשלב שמונה האחרונות בטורניר בו היא ניצחה כבר השנה יותר פעמים קבוצות מאירופה (3 פעמים) מאשר שהפסידה (פעמיים), כאשר פלמייראס הייתה המעפילה הראשונה והיא תפגוש את צ'לסי ברבע הגמר.
טיאגו סילבה, עם סרט הקפטן על הזרוע, התרגש בסיום המשחק ובכה אחרי ההעפלה לשלב הבא, כשהוא מסייע לשמור על רשת נקייה בגיל 40 בפעם השלישית כבר בטורניר: "אני חושב ששיחקנו היום כדורגל מושלם, זה היה חייב להיות ככה".
Ai ai meu Fluzão que alegria pqp!!!!!
— Marcelotwelve (@MarceloM12) June 30, 2025
Fluminense vai jogaaaaar eu vou ficaaaaar….
לאוטרו מרטינס שפגע פעמיים בקורה ביקר את הקבוצה: "לא רצינו להפסיד את זה, נלחמנו ואני מצטער בפני האוהדים. אנחנו נלחמים למטרה מסוימת ומי שרוצה להישאר שישאר, מי שלא יכול להילחם יכול לעזוב מבחינתי. ראיתי דברים שלא אהבתי. אני רוצה להילחם, כי זה חשוב לי להחזיר את הקבוצה לטופ. אני מתכוון לכולם, אי אפשר לעשות דברים לבד. אני האחראי הראשון כקפטן".
"היינו צריכים להיות טובים יותר, הם היו יעילים מהפתיחה", סיפר סטפן דה פריי שרשם החמצה גדולה במחצית השנייה. "היינו צריכים להגביר את הקצה ולהקשות עליהם, אבל לא הצלחנו לעצות את זה. הכדור פשוט לא רצה להיכנס לרשם".