סמיר פרהוד אובחן הערב (שני) עם קרע ברצועה הצולבת הקדמית בברך, ועלול להחמיץ חלקים משמעותיים מהעונה של הפועל באר שבע. החלוץ של מחזיקת גביע המדינה הצטרף לאדומים בקיץ שעבר, ובמהלך משחק האימון בו באר שבע ניצחה 2:4 את גורניק לצ'נה, נפצע בברכו ונאלץ לנטוש את כר הדשא.
"סמיר יחל בהליך שיקום יחד עם הצוות הרפואי של הקבוצה", נכתב בהודעה הרשמית של באר שבע. "אנו מאחלים לסמיר בריאות איתנה וחזרה מהירה למגרשים".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
היום התבררה חומרת הפציעה של פרהוד שבעונה שעברה לא הצליח לתרום עדיין שערים ב-12 הופעות במדי האדומים, ויקווה למצוא את הרשת עם חזרתו למגרשים במהלך העונה.