רועי גורדנה חוזר למ.ס. אשדוד. גורדנה שב לקבוצה ממנה עבר להפועל באר שבע, וחתם לשנתיים במ.ס. אשדוד אחרי שבחר אותה על פני הצעות אחרות שהיו לו מליגת העל. הקשר בן ה-34 אמר: "שמח מאוד לשוב לאשדוד, מקום חם ואוהב שאני מאוד מחובר אליו. אין לי ספק שנעשה עונה טובה כי תהיה פה קבוצה טובה. מחכה כבר לפגוש את כולם שוב. יאללה אשדוד!".
גורדנה שיחק באשדוד בתקופה שהייתה מצוינת תחת רן בן שמעון ועשה עבודה יעילה שבזכותה הגיע להפועל באר שבע. בסוף העונה האחרונה הוא סיים את חוזהו בשורות מחזיקת הגביע, ובמועדון הוחלט לא להאריך את ההתקשרות איתו.
יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
גורדנה החליט לחזור לאשדוד אחרי שזכה לאמון גדול מצד המועדון. הוא נפגש פעמיים עם ג'קי בן זקן, והסיר את כל המכשולים שהיו על מנת לחתום על חוזה לשנתיים. באשדוד מייעדים לו תפקיד מרכזי בקישור אחרי השינויים הגדולים שעוברת הקבוצה הקיץ, עם מכירתם של חמודי כנעאן ורועי לוי והעזיבה הצפויה של מרטין אנדזי.


