וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המו"מ עם דטרויט הוקפא: כוכב ה-NBA נחקר בחשד להימורים

חקירה פדרלית נפתחה נגד מאליק ביזלי בגין מעורבות בהימורים על משחקי הליגה. עורך דינו הדגיש: "חקירה אינה כתבה אישום"

תיקתקנו, 29.6/ספורט1

משרד התובע הפדרלי בארה"ב פתח בחקירה נגד שחקן דטרויט, מאליק ביזלי, בחשד למעורבות בהימורים הקשורים למשחקי NBA, כולל הימורים על פרטי משחק, כלומר, אירועים מסוימים בתוך המשחק, כמו כמות נקודות של שחקן מסוים, כך לפי דיווח של ESPN.

מדובר בהתפתחות משמעותית במיוחד, כי ביזלי, שנחשב לאחד מהשמות הבולטים בשוק השחקנים החופשיים בקיץ הנוכחי, היה בעיצומן של שיחות מתקדמות עם דטרויט על חידוש חוזהו - הצעה לשלוש שנים בשווי 42 מיליון דולר. לפי הדיווח, בעקבות החקירה השיחות הוקפאו בשלב זה.

עורך דינו של ביזלי, סטיב הייני, הבהיר כי "חקירה אינה כתב אישום", והדגיש שלביזלי עומדת חזקת החפות, כפי שמובטח לכל אזרח על פי החוקה האמריקאית. נכון לעכשיו, לא הוגש נגדו כתב אישום כלשהו.

מאליק ביזלי שחקן דטרויט פיסטונס. Scott Taetsch, GettyImages
האשמות חמורות. ביזלי/GettyImages, Scott Taetsch

העונה ביזלי רשם ממוצעים של 16.3 נקודות למשחק, 2.6 ריבאונדים ו-1.7 אסיסטים במדי הפיסטונס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully