לברון ג'יימס ממשיך לעונה נוספת בלוס אנג'לס לייקרס. על פי דיווח ב־ESPN הערב (ראשון), "המלך" הודיע כי יממש את אופציית השחקן שלו לעונת 2025/26, בשווי 52.6 מיליון דולר. ההחלטה, שנמסרה דרך סוכנו ריץ' פול, מגיעה על רקע הרצון של ג'יימס להמשיך להתמודד על אליפות, אך גם מתוך מעקב צמוד אחר מהלכי הקבוצה הקיץ.
"ג'יימס רוצה להתחרות על אליפות", אמר פול. "הוא מבין שהלייקרס בונים גם לעתיד, אבל מצפה להזדמנות ריאלית לזכות כבר עכשיו. השותפות עם ג'יני באס ורוב פלינקה מאוד מוערכת מבחינתו, והלייקרס הם חלק מרכזי בקריירה שלו".
לברון, בן 40, יפתח את עונתו ה-23 - שיא כל הזמנים - כשהוא עדיין שוקל האם זו תהיה עונתו האחרונה. באירוע פרטי שנערך בשבוע שעבר בניו יורק, תועד כשהוא אומר: "סוואנה (אשתו) רוצה שאפרוש בשנה הקרובה או קצת אחרי".
על אף חוסר הוודאות לגבי המשך דרכו, לברון ממשיך להציג רמה גבוהה. בעונה שעברה העמיד ממוצעים של 24.4 נקודות, 8.2 אסיסטים ו-7.8 ריבאונדים למשחק, וסיים רצף נדיר של 20 עונות עם ממוצע של 25 נקודות לפחות. הוא גם הפך לראשון בהיסטוריה בן 40 שנבחר לחמישיית העונה ב-NBA.
הלייקרס, שהודחו בסיבוב הראשון מול מינסוטה, ממשיכים לבחון דרכים לחיזוק הסגל, במיוחד בעמדת הסנטר בהיעדרו של ג'קסון הייז מהחמישייה בסיום העונה. ג'יימס, ששמר על שתיקה בנושא, רמז: "אין לי תגובה. כשהחבר שלי AD דיבר - הוא הועבר בטרייד בשבוע שלאחר מכן".