מספר קבוצות בטורקיה שמו עין לאחרונה על ווסלי פטאצ'י - כך טוענים במדינה. הסקאוט וסוכן השחקנים קאן גנצ'ר, שלפי דיווחים המליץ למספר קבוצות בכירות בליגה על שחקן הכנף של מכבי תל אביב, אף כתב אתמול (שבת) סוג של רמז לכך שיש דברים בגו: "לפטאצ'י ממכבי תל אביב יש פרופיל של שחקן מהטופ. לאור אווירת המלחמה והכאוס ששורר בישראל, בואו נראה מי תנצל את ההזדמנות ותתדפק על הדלת".
פטאצ'י זוכה להתעניינות לאחרונה ממספר כיוונים. בברזיל דווח בשבועות האחרונים על חיזורים מצד סאו פאולו, שמצידה הכחישה וטענה כי הוא לא נמצא על הפרק מבחינתה. יחד עם זאת, בברזיל העריכו לפני מספר שבועות ש"למכבי תל אביב יהיה קשה מאוד להשאיר את פטאצ'י לאורך זמן", וציינו: "סנטוס עוד תרוויח עליו סכומים גבוהים".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
כידוע, סנטוס בה גדל פטאצ'י, עדיין מחזיקה ב-40 אחוז מכרטיס השחקן. במקרה של מכירה, היא ומכבי תל אביב יתחלקו בהכנסות.