וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יעבור לצהוב? מכבי תל אביב מובילה במרדף אחרי הגארד המבוקש

28.6.2025 / 16:24

איתן בורג הפך לאחד המלפפונים החמים בקיץ האחרון וכל הגדולות הביעו עניין בצירופו. כרגע נראה שהקבוצה של עודד קטש הכי קרובה, אבל יתכנו קשיים מול מכבי ראשון לציון

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 26.6/ספורט1

מכבי תל אביב מסתמנת כפייבוריטית להחתים את איתן בורג, שסיים את חוזהו בבני הרצליה ונפרד מהקבוצה אתמול (שישי). בורג כבר קיבל הצעה טובה מצידה של הפועל חולון וגם הפועל תל אביב והפועל ירושלים ערכו בדיקות בעניינו - אך על פי מספר גורמים נראה שהוא מעדיף את האופציה של מכבי תל אביב. עם זאת, בשלב זה אין סיכום על הגעתו להיכל מנורה.

הקבוצה שתצליח לסגור עם בורג, תצטרך לאחר מכן להגיע להבנות עם מכבי ראשון לציון שמחזיקה בכרטיס השחקן שלו, מה שהופך את המשימה ללא פשוטה לאור חוסר הבהירות סביב נושא היו"ר בקבוצה מעיר היין.

איתן בורג עם אקסבייר סניד שחקני בני הרצליה חוגגים. לירון מולדובן
איתן בורג עם אקסבייר סניד שחקני בני הרצליה חוגגים/לירון מולדובן

בורג (22, 1.91) עבר בגיל צעיר למחלקת הנוער של מכבי ראשון לציון וזכה עם הגימנסיה הריאלית באליפות ליגת העל לתיכונים. אחרי עונה במכבי שוהם מהליגה הארצית עבר לאליצור נתניה בלאומית, שיחק בקבוצה שנתיים, כשבעונה השנייה נבחר לשחקן המצטיין בליגה הלאומית. בקיץ 2023 עבר לבני הרצליה, ולאורך השנתיים האחרונות שמר על יציבות די מרשימה ורשם ממוצעים של 11 נקודות, 3.1 אסיסטים ו-2.9 ריבאונדים למשחק.

בורג הוזמן בפברואר לראשונה לנבחרת ישראל וקיבל דקות בודדות מאריאל בית הלחמי. עם זאת, הוא נחשב לאחד משחקני העתיד של ליגת העל, וייתכן שההזדמנות שלו בנבחרת הבוגרת תגיע בהמשך.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully