בתקשורת במולדובה התייחסו ביממה האחרונה בהרחבה לתגובות המאוכזבות-זועמות של אוהדים של בית"ר ירושלים אחרי שיון ניקולאסקו חתם במכבי תל אביב. "העסקה הציתה גל של תגובות נזעמות מצד אוהדי בית"ר, אשר הציפו את הרשתות החברתיות בקללות, איומים והאשמות בבגידה", כתבו במולדתו של החלוץ.
במולדובה כתבו ש"ניקולאסקו תחת מתקפה" וציטטו הודעות כמו: "מי אתה בלי בית"ר?", "בוגד", "אלוהים, לא הייתה בגידה כזו", "לך שחק בעזה, בוגד", "טדי יהפוך בשבילך לגיהינום".
עוד פירטו ב-moldfootball: "בעקבות התגובות החריפות - שחלקן היו קשות הרבה יותר ואף כללו שפה בוטה ואיומים מפורשים - ניקולאסקו סגר את האפשרות להגיב בעמוד האינסטגרם האישי שלו".
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
ניקולאסקו שיחק במדי בית"ר ירושלים בעונת 2022/23 וכבש 18 שערים בכל המסגרות. הוא סייע לקבוצה לזכות בגביע המדינה וגם כבש שער במשחק על התואר, בו בית"ר ניצחה את מכבי נתניה 0:3.


