מ.ס. אשדוד לא מוותרת על מחנה האימונים שתכננה לשחקנים זרים אפריקאים ועל אף שהוא בוטל לפני כשבועיים בשל המלחמה עם איראן, ינחית המועדון הלילה (בין שבת לראשון) ומחר לא פחות משישה שחקנים זרים מאפריקה - חמישה מהם מחוף השנהב ואחד מסנגל - על מנת לבחון אותם ולבדוק האם מישהו מתאים לרמה של ליגת העל.
מחומרים שהגיעו לקבוצה יש לפחות בלם אחד ברמה גבוהה ובאשדוד יבחנו בשבוע הקרוב את השחקנים ויחליטו האם יהיה מישהו שימשיך עם הקבוצה למחנה האימונים בסרביה אליו תצא החבורה של חיים סילבס עוד עשרה ימים.
בתוך כך ממשיכים להיבחן בקבוצה גם שחקנים ישראלים אבל השבוע יתחילו לנפות חלק מהם.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
המגן השמאלי לי און מזרחי עשוי לחתום בקבוצה. מחר תיערך פגישה נוספת עם רועי גורדנה כדי לסגור את התנאים ולצרפו.


