אחרי קיץ מאוד דרמטי עבורם, אבל לא כזה שהוליד בינתיים פרידה, יחזרו מחר (ראשון) דור תורג'מן ורוי רביבו לאימוני מכבי תל אביב. השניים הם האחרונים מבין שחקני הקבוצה הישראלים שלא חזרו עדיין לפעילות. מבין הזרים, נמניה סטואיץ' עוד לא התחיל להתאמן למרות שהצוות והשחקנים הזרים נמצאים בבלגרד וזאת מאחר שהיה בפעילות עם נבחרת סרביה עד ה-10 ביוני. גם תורג'מן ורביבו היו בפעילות של הנבחרת ולכן הם יהיו האחרונים לחזור להתאמן.
בעוד שמכבי תל אביב מבינה שתורג'מן כנראה יעזוב ולכן קנתה את יון ניקולואסקו, רביבו, מבחינת המועדון, אמור להישאר לעוד עונה, אלא אם תגיע הצעה לרכוש אותו בדמי העברה שינועו סביב 3.5 מיליון יורו. בינתיים, שניהם בקבוצה.
יתרון (2) 346
03:00

ממפיס גריזליס
(4.5+)

דטרויט פיסטונס
ממפיס בהתרסקות והכוכב שלה, ג'ה מוראנט, מאוכזב ואף הושעה השבוע. דטרויט אחרי שני ניצחונות והיא אמורה לנצל את המצב כדי לנצח
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
תורג'מן מחוזר על ידי גלאזגו ריינג'רס ויש עוד קבוצות מתעניינות, אך טרם הוגשה הצעה רשמית למכבי תל אביב. השניים ימריאו ביום שני עם כל הישראלים שמתאמנים בקרית שלום למחנה האימונים בהונגריה.


