שלשום (חמישי) דיווחנו שקרלוס פונק הוצע לבית"ר ירושלים, אך הבלם שסיים אשתקד את דרכו בהפועל באר שבע ומסובך עם הרשויות במולדתו כבר לא ישוב העונה לליגת העל. לפי דיווחים בפולין, פונק סגר ברדומיאק ראדום, ואמור לחתום באופן רשמי על חוזהו מחר.
"ביום ראשון נחתים בלם וחלוץ", אישר המאמן ז'ואאו הנריקה. "קרלוס פונק יחתום אצלנו. זה שחקן שאני מכיר זמן רב, גם ככדורגלן וגם כאדם, והוא יתאים לחדר ההלבשה שלנו. אני סומך עליו ומאמין בו".
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
כזכור, פונק שחתם בהפועל באר שבע בשלהי העונה שעברה טס למולדתו כף ורדה באפריל כדי לטפל בענייני הדרכון שלו - ולא חזר. לפי הודעת הפועל באר שבע מ-6 ביוני, "פונק הודיע להנהלת המועדון שישנם עדיין עיכובים בירוקרטיים משמעותיים בהליך חידוש דרכונו, אשר יעכבו אותו בהמשך גם בהוצאת הוויזה והמשך האישורים הנדרשים ליציאה למחנה האימונים הקרוב ולתחילת הקמפיין האירופי. בנוסף לעיכובים אלו שימנעו ממנו את השתתפותו הקריטית בשלבים הללו, קרלוס שיתף את הנהלת המועדון בעניינים משפחתיים איתם הוא מתמודד ועל כן הוחלט בהדדיות להיפרד".


