סי אם פאנק חזר בו מהציוץ שפרסם בעבר כלפי כוכב ה-WWE דה מיז בנוגע למעורבותו באירועי החברה בערב הסעודית, והתנצל בפני האוהדים המקומיים, כשהוא ציין כי "הכול הוא שיעור שנלמד".
הציוץ המקורי של פאנק פורסם במהלך חילופי דברים לוהטים ב-2019, אז כתב למיז: "לך תמצוץ ז* מכוסה בכסף מדמם בערב הסעודית, יא חנון מסריח".
בשישי השתתף פאנק בתוכנית החימום של ערב האלופים בריאד, לקראת הקרב על אליפות ה-WWE מול ג'ון סינה, והקהל הסעודי לא שכח את דבריו. בעת כניסתו לאולם, הוא ספג בוז צורם מצד הצופים. אדם בשורה הראשונה משך את תשומת לבו וביקש ממנו להתנצל על הפוסט, והמתאבק בן ה-46 השיב: "הציוץ הזה לא היה קשור למדינה. פשוט קמתי במצב רוח רע. כתבתי ציוץ מרושע למיז, והתנצלתי בפניו. ואני גם מבקש סליחה מכל ערב הסעודית. אני לא מושלם, לפעמים כבני אדם אנחנו טועים". לאחר מכן הוא לחץ את ידו של אותו אוהד, מה שגרר תשואות רמות מהקהל, שנראה כי מחל לו.
פאנק לא הסביר מה בדיוק הייתה כוונתו מאחורי אותו פוסט מקורי, אך ברור שהפיוס עם אוהדי WWE במדינה הוא "הדבר הנכון לעסק". ערב הסעודית וארגון WWE נמצאים בשנה השישית מתוך הסכם לעשור שלם, המוערך בכ-500 מיליון דולר ומאפשר קיום מופעי היאבקות במדינה.
CM Punk apologized to a fan for his Saudi Arabia tweet to The Miz. pic.twitter.com/sSQuSrdhm7
— Fightful Wrestling (@Fightful) June 27, 2025
CM Punk has just apologised to Saudi Arabia for his infamous reply to The Miz. pic.twitter.com/HDcKECPWGo
— Cultaholic Wrestling (@Cultaholic) June 27, 2025
פאנק, או בשמו האמיתי פיליפ ברוקס, חזר ל-WWE בנובמבר 2023 לאחר כעשור. בספטמבר אשתקד הוא תמך בפלסטין וחטף אש ברשתות. "תאר לעצמך לפרסם את זה ביום שבו התברר כי חמאס טבח בשישה בני ערובה", כתבו לו.