רלה מופוקנג, שלאחרונה נודע כי מכבי תל אביב ומכבי חיפה מתחרות על שירותיו ומוכנות להשקיע ברכישתו כ-1.5 מיליון יורו, לא צפוי להגיע לישראל. בתקשורת בדרום אפריקה דווח היום (שישי) על החלטתו של השחקן לסרב להצעות מישראל, במטרה לעבור לליגה בכירה הרבה יותר.
מופוקנג בן ה-20, שנבחר לאחד מחמשת השחקנים הצעירים של העונה בדרום אפריקה ונחשב לכישרון גדול מאוד, לא צפוי להישאר בקבוצתו אורלנדו פיירטס, שמבחינתה הסכימה למכור אותו לאחת הישראליות. על פי הפרסום בדרום אפריקה, הוגשו הצעות בגובה 1.4 מיליון יורו, כולל סעיף של 20 אחוז ממכירה עתידית.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
עם זאת, לפי הדיווח, מופוקנג בחר שלא להיכנס כלל לשיחות על תנאיו האישיים, שכן הוא אינו מעוניין לעבור לישראל. לפי מקורביו, העדיפות הברורה שלו היא מעבר לליגה באירופה, במטרה להגיע לאחת מחמש הבכירות, או לפחות ליעד מערב־אירופי.
מופוקנג רשם עונת שיא במדי אורלנדו פיירטס עם 12 שערים ו־15 בישולים בכל המסגרות, והוזכר בהקשר של קבוצות בכירות, כולל ברצלונה. בדרום אפריקה מעריכים שהוא עשוי להישאר עד אחרי גביע אפריקה לאומות 2026 ואז לצאת לאירופה.