מכבי תל אביב החתימה כבר שישה שחקנים חדשים, ועוד היד נטויה. האלופה תצרף עוד שחקנים, כשברור שכרגע היא חייבת חיזוק בעמדת הבלמים, במיוחד אם גם עידן נחמיאס לא ימשיך. ועדיין, אחת החוליות הכי חשובות היא חוליית גבי קניקובסקי.
מכבי תל אביב רוצה להחתים את קניקובסקי על חוזה חדש, אבל בינתיים לא לוחצת. יש עוד כמעט חודש למשחק הראשון מול פאפוס ובקרית שלום רוצים שהקשר יהיה שלם עם שאיפתו לצאת לאירופה. זה היה החלום שלו והוא ממשיך להמתין לו. אבל מכבי תל אביב גם לא יכולה לחכות לקניקובסקי לנצח. אם הוא ימשיך לדבוק בסירובו, הצעד הבא שעשוי להגיע מכיוון האלופה, הוא פנייה לבית"ר ירושלים כדי לרכוש את עדי יונה.
הסכומים שדרש בעבר ברק אברמוב ונעו סביב 2.5 מיליון יורו, אינם ריאליים. מכבי תל אביב לא רצתה לשלם אותם עבור חמודי כנעאן, וגם לא תשלם עבור יונה, שלא עשה עונה מרשימה. בתוך ההתקדמות של בית"ר ירושלים הוא לא בלט, ומכאן שעסקה עם מחיר הגיוני ואולי תוספת של שחקן שיעשה את המעבר לבירה, יכולה לסלול את הדרך לצירוף הקשר הצנום לאלופה.
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
כך או אחרת, קניקובסקי הוא עדיין היעד המועדף בקרית שלום. ברגע שיחליט כי הזמן שהקציב כדי למצוא לעצמו קבוצה תם והוא רוצה לשבת ולסגור, מכבי תל אביב תהיה מאוד מאושרת.


