עידן טוקלומטי מתחיל לבסס את מעמדו בשארלוט. החלוץ בן ה-20 העלה הלילה (בין רביעי לחמישי) את מאזנו לשני שערי ליגה ב-MLS, לאחר שכבש שער נהדר בעקב בהפסד 2:1 לקנזס סיטי. טוקלומטי שפתח בהרכב כחלוץ מרכזי לצד ליאל עבדה שהוצב באגף, העלה את שארלוט ליתרון בדקה ה-34 אחרי מבצע קבוצתי נאה, כשמסירה של ווילפריד זאהה מוצאת אותו ברחבה והישראלי ממשיך בנגיעה אלגנטית עם העקב לפינה הרחוקה וקובע 0:1.
טוקלומטי הוחלף בדקה ה-66 וליאל עבדה פינה את מקומו בדקה ה-88 - כשהקבוצה עדיין ביתרון. לצערם של השניים, חבריהם ספגו שני שערים בתוספת הזמן בלעדיהם, וספגו הפסד צורב.
עילי פיינגולד פתח בהרכב ניו אינגלנד שהפסידה 3:2 לנאשוויל, כשהם נכנעים להצגה של חלוץ היריבה סאם סארידג', שכבש שלושער וטיפס למקום הראשון בטבלת מלך שערי ה-MLS עם 15 שערים - שניים מעל תאי בריבו. פיינגולד הוחלף ה-81.
צפו בשער של טוקלומטי
Idan Toklomati with a beauty of a back-heel flick to give @CharlotteFC the lead!
— Major League Soccer (@MLS) June 26, 2025
? #MLSSeasonPass: https://t.co/O4Msd9NfKj pic.twitter.com/ufQORk8LsE
בריבו עצמו עדיין פצוע מושבת, ובלעדיו פילדלפיה ניצחה 0:1 את שיקגו פייר. בשורה חיובית נוספת שקיבל החלוץ, היא שהוא נבחר להשתתף במשחק האולסטאר המסורתי של ה-MLS, בו הוא עשוי לשתף פעולה עם ליאו מסי שאף הוא נבחר, כמובן.