מכבי תל אביב ממשיכה לחדש את פניה לקראת עונת 2025/26 והערב (רביעי) הגיעה לסיכום עם דני גרופר. אחרי צירוף הישראלים יואב ג'רפי, איתמר נוי, נועם בן הרוש ובן לדרמן, ולצד החתמתו המפתיעה של יון ניקולאסקו, האלופה הישראלית ממשיכה לעבוד במרץ וסגרה עם המגן השמאלי בן ה-26.
גרופר זכה במקביל להתעניינות מקבוצות בחו"ל, אבל לאחר משא ומתן מאוד אינטנסיבי עם מכבי תל אביב, הוא יחזור לישראל ויתפוס למעשה את מקומו של אופיר דוידזאדה, שבחר לחזור להפועל באר שבע. הוא סגר לשלוש שנים עם אופציה לשנה נוספת, כששכרו יהיה כ-220 אלף יורו נטו לעונה. מכבי תל אביב צפויה להציגו בקרוב.
המגן השמאלי, בנו של כדורגלן העבר אורי גרופר ואחיינו של רוני רוזנטל שכיכב בליברפול ונבחרת ישראל, גדל במחלקות הנוער של מכבי והפועל חיפה. את קריירת הבוגרים החל גרופר בהפועל עפולה וממנה עבר בקיץ 2019 להפועל תל אביב. בפברואר 2022 נרכש ב-100 אלף יורו על ידי לודוגורץ הבולגרית, איתה זכה בארבע אליפויות.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
בקיץ הנוכחי סיים גרופר את חוזהו בבולגריה, כשהעונה תרם שלושה בישולים ב-18 משחקי ליגה, הופיע שש פעמים בליגה האירופית ופעמיים בגביע הבולגרי. במדי נבחרת ישראל יש לו שמונה הופעות, כולל שלוש בליגת האומות לפני כחצי שנה.