אלה ימים שבאיגוד השופטים כבר נמצאים בהכנות קדחתניות לקראת העונה הבאה. האיגוד עבר שינוי גדול הקיץ כאשר בתוך השינוי גם הרכב חדש של הוועדה המקצועית בראשות שופט העבר זיו אדלר. אחד מחברי הוועדה הוא משה בוחבוט, מי שישמש בעונה הקרובה כמאמן של שופטי המסך. בוחבוט שופט העבר הוא גם יושב ראש ארגון העובדים באיגוד השופטים. את הימים האחרונים הוא עושה, לצערו הרב, בעיקר סביב העסק הפרטי שלו בבאר שבע.
לבוחבוט יש מסעדה בשם טומהוק בית של בשרים וביום שישי האחרון, קצת לפני השעה 6:00 בבוקר, נחת טיל במרחק של 100 מטר מהמסעדה ופגע בה בצורה משמעותית. בוחבוט גר בישוב כרמית ליד באר שבע. זה היה המטח השני על העיר, זה שבין הטיל שנחת בבית החולים סורוקה לבין הטיל הקטלני אתמול בבוקר, שהרג ארבעה.
"היינו בבית בכרמית וירדנו למרחב המוגן באזעקה", סיפר בוחבוט לוואלה! ספורט. "קצת לפני השעה 6:00 בבוקר התחילו הודעות בקבוצת הוואטסאפ של בעלי המסעדות באזור שלי וסיפרו שנחת טיל לידינו. הלכתי מיד כשניתן היה לצאת מהמרחב המוגן, אל המחשב והסתכלתי במצלמות כדי לראות את מצב המסעדה. לא היה חשמל והבנתי שיש בעיה. הרצתי את הסרט אחורה ואז גיליתי את מראה ההדף במסעדה. הכל נהרס. נסעתי, כשאפשר היה, מהבית למסעדה וראיתי את המחזה. הטיל נחת בערך 100 מטר מהמסעדה אבל הכל היה מנופץ. החלונות, האלומיניום, הדלתות. הכל נעקר מהמקום. כל מערכת החשמל והמזגנים נהרסה. המקררים נפגעו ובמשך 90 שעות לא היה חשמל, כך שכל הסחורה, כל הבשרים, נזרקה לפח".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בוחבוט ממשיך: "במשך הימים האחרונים אני עסוק כמו רבים, שהעסקים והדירות שלהם נפגעו, ברדיפה אחר מס רכוש. אני צריך לשפץ בהקדם ולפי הערכות, המסעדה תהיה סגורה במשך חודשיים". בוחבוט מספר עוד: "המסעדה הזו היתה אמורה להיפתח ביום שאחרי השבעה באוקטובר 23. היינו צריכים לפתוח אותה בצורה חגיגית אבל בגלל מה שקרה המסעדה הזו הפכה לבית עבור שפים וטבחים מכל העיר. בישלנו כאן כל יום 2000 מנות לטובת אנשים שזקוקים לכך ובמשך ארבעה חודשים המסעדה כלל לא הייתה פתוחה לציבור הרחב. אחרי ארבעה חודשים פתחנו ולשמחתי המסעדה קיבלה תנופה מהר מאוד.
"מה שקרה עכשיו מחזיר אותנו אחורה, אבל שום דבר לא יעצור אותנו. עם ישראל חי. אנחנו נתגבר על הכל ונהיה חזקים. המסעדה הזו תשוב להיות בית להרבה לקוחות וגם להרבה עובדים שרוצים לחזור לעבוד ואני עושה הכל כדי שזה יקרה במהרה. עם ישראל חזק. יש לי שני בנים לוחמים בצה"ל, אחד מהם קצין בקבע. השבעה באוקטובר ומה שקורה מאז, לא קלים לי בכלל אבל אין לנו ברירה אחרת. זה המקום שלנו ואנחנו לא נוותר לכל האויבים שלנו. אצלי הנזק הוא ברכוש, אבל העיר באר שבע, ספגה אבידות קשות".