עומר סניור, חלוץ הפועל חדרה שמחזיק באזרחות פולנית, נמצא על הכוונת של LKS לודז' מהליגה השנייה בפולין. לפי הדיווח, שמו של סניור עלה בדיוני הרכש של המועדון במסגרת המאמץ לחזק את הסגל ולשוב לליגה הבכירה - בעונה שעברה סיימה הקבוצה במקום ה-11 בליגת המשנה.
סניור בן ה-22 הצטרף להפועל חדרה בקיץ שעבר מהפועל תל אביב, לאחר שבלט במדי נבחרות ישראל הצעירות, אבל לא הצליח לתקוע יתד במדי האדומים. הוא שיחק בכל הנבחרות מגיל 16 ועד גיל 20, והיה חלק מהנבחרת שהדהימה את העולם בבמונדיאליטו 2023, בו סיימה במקום השלישי, אולם בהפועל תל אביב כבש ארבעה שערים בארבע שנים. בהפועל חדרה כבש פעמיים ב-17 הופעות.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
האזרחות הפולנית של סניור עשויה להקל על המעבר לליגה המקומית, שכן הוא לא ייחשב לשחקן זר בליגה. בשלב זה לא דווח על מגעים בין חדרה שירדה לליגה הלאומית לל.ק.ס לודז', אך העובדה שסניור נכלל ברשימות הרכש של הקבוצה מעוררת עניין. סניור חתם בחדרה לשלוש שנים בספטמבר האחרון.


