העברות
- פיורנטינה רכשה ב-10 מיליון יורו מאמפולי את יקופו פאציני, קשר נבחרת איטליה הצעירה שחתם על חוזה לחמש שנים.
- פריז FC, העולה החדשה לליגה הצרפתית הבכירה, ביצעה רכש ראשון עם החתמת מוזס סיימון בן ה-29 על חוזה לשלוש שנים, אחרי ששילמה לנאנט 7 מיליון יורו. בנוסף לשחקן הכנף הניגרי, הקבוצה שילמה 5 מיליון יורו לריימס עבור המגן בן ה-19 נואה סאנגי, שחתם לחמש שנים.
- אספניול ביצעה החתמה רביעית בחלון: המגן חוסה סלינאס בן ה-24 הגיע בהעברה חופשית מאלצ'ה עם חוזה עד קיץ 2028.
- קלאב ברוז' שילמה 7 מיליון יורו להמבורג עבור הקשר ההולנדי-סלובקי לודוביט רייס בן ה-25, שחתם על חוזה עד קיץ 2030.
- גנק מימשה את האופציה על הקיצוני היפני איומו יוקויאמה בן ה-22, שנרכש מבירמינגהאם סיטי ב-3 מיליון יורו וחתם לשלוש שנים.
????? ??? ???????? ✍️
— Paris FC (@ParisFC) June 25, 2025
L'ailier nigérian, fort de près de 180 matchs de Ligue 1, rejoint le Paris FC jusqu'en 2028.
?⚪️ #CertifiéParis #BienvenueMoses #Mercato #MosesSimon #ParisFC pic.twitter.com/eSUerg8kKy
שמועות
- ארסנל הפעילה את סעיף השחרור של קפה, ותשלם לצ'לסי 5 מיליון יורו על השוער שיהיה המחליף של דויד ראיה.
- ארסנל גם על סף רכש מפתיע: לפי דיווחים באנגליה, התותחנים הגיעו לסיכום עם ברנטפורד וישלמו כ-11 מיליון יורו עבור הקשר הדני כריסטיאן נורגור בן ה-31.
- מנצ'סטר יונייטד נאלצת לגייס כספים כדי לרענן את הסגל של רובן אמורים,לאחר החתמתו של מתאוס קוניה והמשך המגעים עם ברנטפורד בנוגע לבריאן אמבומו. עם זאת, שתי ההעברות הללו מיצו למעשה את תקציב הרכש ההתחלתי של המועדון, כך שכל חיזוק נוסף - יצטרך להתבצע דרך מכירת שחקנים קיימים. הקבוצה פועלת למכירתם של ג'יידון סאנצ'ו, מרכוס רשפורד, אלחנדרו גרנאצ'ו ואנתוני, כאשר גם רסמוס הוילונד עשוי להימכר אם תגיע הצעה מתאימה.
- הבשורה הטובה: בספרד מדווחים שברצלונה רוצה לשאול את רשפורד, ש"משתוקק לשחק לצד לאמין ימאל", וששחקני ריאל בטיס לוחצים על ההנהלה להחתים באופן קבוע את אנתוני, הקיצוני הברזילאי הבקיע תשעה שערים והוסיף חמישה בישולים ב-26 הופעות בספרד וחזר לעצמו כשהוא הופך לאהוב הקהל.
- לוקה מודריץ' צפוי לחתום רשמית במילאן לאחר גביע העולם למועדונים. הסכם מילולי כבר נחתם ונסגר, כאשר הבדיקות הרפואיות צפויות להתקיים ביולי.
- אלברו מוראטה בדרך חזרה לסרייה A. קפטן נבחרת ספרד לא מרוצה בגלאטסראיי וכעת מקבל סיוע מחברו לנבחרת לשעבר, ססק פברגאס, שרוצה להביאו לקומו. לפי פבריציו רומאנו, החלוץ בן ה-32 כבר נתן את הסכמתו, קומו הגישה הצעה רשמית ומחכה לסיכום בין מילאן המחזיקה בכרטיסו לבין אלופת טורקיה, אליה הוא מושאל עד ינואר.
- אנטואן גריזמן יעזוב את אתלטיקו מדריד? על אף שרק האריך את חוזהו בתחילת החודש עד 2027, סוכנו לא שולל מעבר ל-MLS.
- ג'ונתן דייויד כבר סיכם את תנאיו בנאפולי והיה בדרכו הבטוחה לאלופת איטליה, אבל בינתיים היא השהתה את המו"מ ולתמונה חזרה יובנטוס. הגברת הזקנה הבהירה לחלוץ ליל שהיא מוכנה להשוות את השכר שהציעה לו נאפולי וכן את ההצעה לליל עבור רכישתו, אך עמלות הסוכן בשלב זה מהוות מכשול.
- צ'לסי לוחצת על בורוסיה דורטמונד בניסיון להגיע לסיכום על רכישת ג'יימי גיטנס. לפי "טיימס", הגרמנים סירבו להצעה האחרונה בגובה 50 מיליון יורו. השחקן כבר סיכם את תנאיו בחוזה עד 2032, ונראה כי צ'לסי תיאלץ לשלם עבורו כ-60 מיליון יורו כדי לצרפו. באיירן מינכן מעויינת בו גם כן, אבל ספק אם תתחרה בצ'לסי.
- בריאן אמבומו מתקרב למנצ'סטר יונייטד. לאחר שהשדים האדומים שיפרו את הצעתם, השיחות עם ברנטפורד מתקמדות והקמרוני צפוי להימכר בכ-60 מיליון ליש"ט.
- שחקן נוסף שמנצ'סטר יונייטד בוחנת אפשרות לצרפו זהו הקשר האחורי ארדון ישארי, השוויצרי בן ה-22 ששייך לקלאב ברוז'. הבלגים דורשים עבורו כ-40 מיליון יורו, בינתיים ההצעה הגבוהה ביותר היא ממילאן שהציעה סביב 30 מיליון יורו על פי הדיווחים.
- היום זה היום? ליברפול צפויה להודיע על החתמתו של מילוש קרקז, המגן השמאלי ההונגרי שיעבור מבורנמות' עבור 40 מיליון ליש"ט.
- לפי "מארקה", ג'וני קרדוסו, הקשר האחורי האמריקאי של ריאל בטיס, יעבור לאתלטיקו מדריד שתשלם 30 מיליון יורו.
- הקשר אנסו פאטי בן ה-22 צפוי להגיע היום לבדיקות רפואיות במונאקו, במטרה להשלים את מעברו מברצלונה בהשאלה עם אופציית רכישה שמונאקו תוכל לממש.
- יוסופה מוקוקו על סף מעבר לקופנהגן. החלוץ בן ה-20 יגיע לדנמרק כדי לעבור בדיקות רפואיות, דורטמונד תקבל עבורו כ-5 מיליון יורו. בעונה החולפת הושאל לניס הצרפתית.