וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נעצר צעיר שאיים לרצוח את אלברו מוראטה ואת בני משפחתו

למרות ניסיון לטעון כי חשבונו ברשת נפרץ ולא הוא זה שאיים על קפטן נבחרת ספרד, המשטרה מצאה סתירות בגרסתו של החשוד בן ה-19 ממלאגה

תקציר גמר ליגת האומות: פורטוגל ניצחה את ספרד בפנדלים/ספורט1

המשטרה הלאומית בספרד עצרה צעיר בן 19 ממלאגה, לאחר שאיים ברשתות החברתיות על כוונתו לרצוח את אלברו מוראטה ואת בני משפחתו, בעקבות החמצת הפנדל של קפטן נבחרת ספרד בגמר ליגת האומות מול פורטוגל.

מוראטה סיפר לפני כשבועיים כי הוא ורעייתו קיבלו איומים באינסטגרם, כולל על חיי ילדיהם. יומיים בלבד לאחר פרסום האיומים, הגיע צעיר לתחנת המשטרה במלאגה וטען כי אנשים שהוא לא מכיר "פרצו" לחשבונו ברשת החברתית וכביכול הגיבו בשמו.

במקביל, אישרו השוטרים מיחידת פשיעת הסייבר כי החשבון שלגביו הוגשה התלונה הוא אותו חשבון שממנו פורסמו האיומים כלפי הכדורגלן. במהלך החקירה זיהו החוקרים סתירות בגרסתו של המתלונן, שנראה כי ניסה לנצל את התלונה כדי ליצור לעצמו אליבי ולהתנתק מהאירועים.

המשטרה הלאומית תפסה את הטלפון הנייד של הצעיר ובמהלך ניתוח המכשיר נמצאו ראיות שהוכיחו כי הוא אכן החשוד בביצוע המעשה, ולפיכך הוא נעצר. "התנהגויות כאלה הפכו לנורמליות באזורים מסוימים, כמו בספורט, בתמיכת האנונימיות שמספקות הרשתות החברתיות ובמהירות שבה הן מתפשטות", נכתב בהודעת המשטרה.

שחקן נבחרת ספרד אלברו מוראטה מחמיץ פנדל מול שוער נבחרת פורטוגל דיוגו קוסטה. רויטרס
אלברו מוראטה עם הפנדל המוחמץ בגמר ליגת האומות/רויטרס

מוראטה בן ה-32 כבש 37 שערים ב-86 הופעות במדי נבחרת ספרד, מאז הבכורה שלו בנובמבר 2014. הוא שימש כקפטן בזכייה ביורו האחרון והמשיך בנבחרת למרות רמזים כי יפרוש לאור הביקורות הרבות אותן ספג במהלך השנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully