אחרי עונה מאכזבת שבסיומה דורגה במקום השביעי בבונדסליגה ולא השיגה אפילו כרטיס לאירופה, ר.ב. לייפציג יוצאת לדרך חדשה. הקבוצה מינתה היום (שלישי) את אולה ורנר למאמנה החדש, בהוראת יורגן קלופ, מאמן ליברפול לשעבר שמש כראש מחלקת הכדורגל של קונצרן רד בול.
קלופ הוא זה שרצה את ורנר, ובהתאם לבקשתו שילמה לייפציג 1.5 מיליון יורו (פלוס 500 אלף בונוסים) לוורדר ברמן עבור המאמן בן ה-37, שחתם על חוזה לשנתיים.
ורנר אימן מאז נובמבר 2021 את ורדר ברמן ובעונה החולפת הוביל אותה למקום השמיני, עם אותו מספר נקודות כמו זה של לייפציג. לפני כן הדריך את הולשטיין קיל. "מהרגע הראשון הבנו שאנחנו רואים את הכדורגל ואת דרך העבודה באותו אופן", אמר ורנר לאחר מינויו. "זה הקל על ההחלטה שלי להצטרף. אני מחכה בקוצר רוח להכיר את השחקנים והצוות, ולהתחיל לעבוד".
? #RBLeipzig verpflichtet Ole #Werner als neuen Cheftrainer! ?⚪️
— RB Leipzig (@RBLeipzig) June 24, 2025
Der 37-Jährige kommt vom SV Werder Bremen und unterschreibt bei den Roten Bullen bis 2027. Seine Assistenten Patrick #Kohlmann und Tom #Cichon komplettieren das Trainerteam.
Hier gibt's alle Details ⤵️
כדורגלן העבר מרסל שפר, כיום המנהל הספורטיבי של לייפציג: "אולה הוא מאמן צעיר, מתקדם ומלא אמביציה שיעשה את הצעד הבא שלו יחד איתנו. אנחנו שמחים שהוא בחר בר.ב. לייפציג, נעבוד יחד כדי להחזיר את המועדון למסלול ההצלחה".