עכשיו זה רשמי: אופ"א פרסמה היום (שני) את מועדי המשחקים בין מכבי תל אביב לפאפוס בסיבוב המוקדמות שני בליגת האלופות.
כידוע, פאפוס מארחת במסגרת המפעלים האירופיים באצטדיון "Alphamega" בלימסול ושם היא תארח את מכבי תל אביב במשחק הראשון ב-22 ביולי בשעה 20:00 (שעון ישראל וקפריסין). משחק הגומלין, אותו תארח מכבי תל אביב, יתקיים ב-30 ביולי באצטדיון TSC ארנה של באצ'קה טופולה הסרבית, בשעה 21:00.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
דובר פאפוס הבהיר כי בשלב זה לא ידוע לקבוצה אם המשחק בסרביה ייערך לעיני קהל, ואף לא אישר שהמשחק בקפריסין יתקיים לעיני קהל.


