הפועל פתח תקוה הודיעה היום (שני) כי המגן השמאלי, דרור ניר, חתם במועדון לעונה נוספת ויהיה חלק מסגל הקבוצה בליגת העל.
ניר (31) יפתח את עונתו הרביעית במועדון, כאשר היה חלק מרכזי משתי עליות הליגה של הקבוצה בשנים האלו עם 86 הופעות וארבעה שערים בכל המסגרות.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
"אני שמח להמשיך לעונה רביעית במקום שהפך לי לבית", אמר לאחר החתימה. "מחכה כבר להתחיל את העונה עם הדחיפה של הקהל מאחורינו. מאחל לנו עוד הרבה רגעים שמחים".


