העיתונאי המוערך פבריציו רומאנו מדווח שברצלונה קרובה לסיכום עם פ.צ. קופנהגן על רכישתו של רוני בארדגי המבטיח. הדיווחים של עניין של אלופת ספרד בשחקן הכנף התגברו ביממה האחרונה, וכעת רומאנו טוען שהעניין כמעט סגור.
שחקן הכנף השבדי, 19, אמור לעלות לברצלונה כ-25 מיליון יורו ולהפוך לרכש השני שלה בקיץ אחרי השוער ז'ואן גרסיה שנקנה מאספניול. על פי הדיווחים, הוא יגיע עוד לפני ההצטרפות המדוברת של ניקו וויליאמס.
בארדגי הוא שחקן שמרגיש בנוח בעיקר בכנף ימין, ממנה הוא חותך למרכז ומשתמש ברגל שמאל החזקה שלו. יש לו טכניקה גבוהה מאוד ובלא מעט מובנים הוא מזכיר את ארדה גולר של ריאל מדריד.
בארדגי נולד בכוויית להורים מסוריה ועבר עם משפחתו לשבדיה כשהיה בן שבע. קופנהגן צירפה אותו לקבוצת הנוער שלה ב-2020 והוא הפך בשנים האחרונות לאחד הכשרונות המדוברים באירופה.
בחודשים האחרונים פורטו ומנצ'סטר יונייטד הביעו עניין אמיתי בשחקן הכנף - דווקא בתום עונה בה הוא בקושי שיחק בגלל פציעה - אבל ברצלונה היא זו שאמורה לזכות בו. למרות גילו הצעיר, הוא כבר הספיק לרשום 84 הופעות בכל המסגרות ובהן כבש 15 שערים.